Sommar, sol och musik ...

June 29, 2018

Föreställningarna "Lazarol och tandemcykel" är i full gång på Fränö forngård i Forsa där Ylva är pianist och kapellmästare i Tandemorkestern. Men vi har även andra spelningar. På söndag är vi tillsammans i ett musikprogram på Brogården i Njutånger och nästa vecka ser vi fram emot att åter igen få göra gospelkonserten Joyful Joyful tillsammans med Maria Nyström. Segersta kyrka blir spelplatsen denna gång. Och så blir det viskonsert på Bjuråkersstämman 15 juli tillsammans med lyxbandet, nämligen Kristofer Sundman, Johan Timan och Manne Nilsson. Ha det gott vänner! /Ylva o Micke 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Utvalda inlägg

Två konserter med familjen

June 27, 2020

1/10
Please reload

Senaste inlägg

November 25, 2019

Please reload

Arkiv