Sommar, sol och musik ...

June 29, 2018

Föreställningarna "Lazarol och tandemcykel" är i full gång på Fränö forngård i Forsa där Ylva är pianist och kapellmästare i Tandemorkestern. Men vi har även andra spelningar. På söndag är vi tillsammans i ett musikprogram på Brogården i Njutånger och nästa vecka ser vi fram emot att åter igen få göra gospelkonserten Joyful Joyful tillsammans med Maria Nyström. Segersta kyrka blir spelplatsen denna gång. Och så blir det viskonsert på Bjuråkersstämman 15 juli tillsammans med lyxbandet, nämligen Kristofer Sundman, Johan Timan och Manne Nilsson. Ha det gott vänner! /Ylva o Micke 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Utvalda inlägg

Singel 27/11: "Vi vill ropa Hosianna"

November 26, 2020

1/10
Please reload

Senaste inlägg

November 19, 2020

November 25, 2019

Please reload

Arkiv
Please reload

Sök efter taggar

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Design by

© 2018 TIMANOLOFSSON.