top of page

Underbara höst!

Hösten är så underbar med alla vackra färger! Hösten betyder också att jobb och annat engagemang dragit igång.

Under de första veckorna i oktober avklarades många rep och sedan tre föreställningar av "Kvinnocirkusen" på Hudiksvalls teater med Ylva som pianist i den lilla orkestern bestående av Ylva och Ami Jonasson på cello.

"Kvinnocirkusen" var en föreställning om kvinnor och av kvinnor som innehöll monologer, teater, sång och dans med en blandning av humor och allvar. En uppskattad tillställning av publiken att döma och kanske kommer cirkusen tillbaka någon gång när man minst anar det.

Snart är det dags att börja repetera inför advent och jul. Det längtar vi till lika mycket varje år.

Allt gott önskar vi er! /Ylva o Micke


Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page