Seminarium på den nationella barnledarkonferensen i Uppsala

March 17, 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ylva höll idag seminariet "När barnen får vara med i lovsången händer något i gudstjänsten" på den nationella barnledarkonferensen i Uppsala. Roligt att få dela med sig av sina erfarenheter i tal och ton!

 

Nu vill vi passa på att påminna om materialet Lovsjung tillsammans. 2015 var Ylva med och tog fram sångboken Lovsjung tillsammans, utgiven på förlaget David Media, och 2016 var hon arrangör för skivan med samma namn. Både Ylva och Micke är musiker på skivan. Materialet har syftet att inspirera till att lovsjunga tillsammans med barnen. Du kan köpa både noterna och skivan från oss! 

 

Allt gott! /Ylva o Micke 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Utvalda inlägg

Två konserter med familjen

June 27, 2020

1/10
Please reload

Senaste inlägg

November 25, 2019

Please reload

Arkiv
Please reload

Sök efter taggar

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Design by

© 2018 TIMANOLOFSSON.