top of page

Seminarium på den nationella barnledarkonferensen i Uppsala


Ylva höll idag seminariet "När barnen får vara med i lovsången händer något i gudstjänsten" på den nationella barnledarkonferensen i Uppsala. Roligt att få dela med sig av sina erfarenheter i tal och ton!

Nu vill vi passa på att påminna om materialet Lovsjung tillsammans. 2015 var Ylva med och tog fram sångboken Lovsjung tillsammans, utgiven på förlaget David Media, och 2016 var hon arrangör för skivan med samma namn. Både Ylva och Micke är musiker på skivan. Materialet har syftet att inspirera till att lovsjunga tillsammans med barnen. Du kan köpa både noterna och skivan från oss!

Allt gott! /Ylva o Micke


Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page